DIY | Sådan pifter du nemt din basis t-shirt op.

DIY | Sådan pifter du nemt din basis t-shirt op.

Har du også mange basis t-shirts, som aldrig rigtig bliver brugt? Måske skal de bare piftes lidt op? Her er en simpel og lynhurtig ide.


Jeg har brugt noget af min ferie på at rydde op, smide ud og samle sammen til genbrug. I den forbindelse opdagede jeg, hvor mange basis t-shirts jeg har. Altså helt almindelige t-shirts uden print eller noget. Mange af dem bruger jeg ikke, så jeg tænkte, de skulle opdateres. Det gjorde jeg ved at klippe et motiv ud i strygeark med glimmer. Jeg har tidligere brugt det til dette indkøbsnet.

Det lækre ved disse strygeark fra AV form er, at de ikke er stive og træls. Tværtimod bliver de bløde efter de er strøget på, og den yderste film er taget af. Det gør det lækre at have på tøjet og giver et flottere resultat.

Jeg valgte at lave et helt simpelt motiv med et øje og en dråbe. Det kan være alt muligt andet både større eller mere detaljeret. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilket motiv du kan klippe ud og stryge på din bluse.

Materialer:

  • Strygeark du kan klippe i.
  • Strygejern
  • En basis t-shirt eller bluse
  • En tusch
  • Lille saks

Fremgangsmåde

  1. Start med at tegne det ønskede motiv på bagsiden af dit strygeark. Jeg valgte et lille simpelt øje med en tåre. Søg evt. efter motiver på pinterest.
  2. Klip mønsteret ud, pas på at der ikke er nogle dele, der bliver for små og tynde.
  3. Nu skal du afgøre, hvor motivet skal sidde. Her kan det være en god ide at tage t-shirten på og flytte motivet lidt rundt på blusen.
  4. Stryg motivet fast som beskrevet på arkene. Dette kan variere fra de forskellige typer ark. Mine er fra AV form og skal stryges på fra forsiden, hvilket er klart det letteste.

diy t-shirts, t-shirt, DIY, diy blog, DIY blog dansk, diy blog ideer, diy blog kreativ, DIY blogs, diy fashion, diy ideer, diy genbrug, DIY med strygeark, glimmer strygeark, strygeark, strygeark med glimmer,

Related Post3 thoughts on “DIY | Sådan pifter du nemt din basis t-shirt op.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Lav simpel halskæde i fimo og wire.

Hold nu op jeg har haft en fantastisk uge. I søndags startede vores nye elever på højskolen, og der stod...

Close