DIY ombre lys til hjemmet

ombre-lys-diy-DIY-gør-det-selv-homedeco-indretning-stearinlys-flair-blog

Skærmbillede 2013-09-14 kl. 19.57.28ombre-lys-diy-DIY-gør-det-selv-homedeco-indretning-stearinlys-flair-blogDenne lørdag aften bliver brugt i mit eget selskab, eftersom A er til noget tju-hej med Uni. Så jeg skyndte mig at hive malingen frem og kaste mig ud i et noget simpelt og meget lidt tidskrævende DIY. Jeg er blevet ret vild med neon detaljer, og disse ombre lys er en fin og sjov måde at få lidt farve ind i hjemmet, og kan laves i et væld af udgaver.

Jeg startede med at male bunden af lysene og tog min svamp og duppede op af lyset for at skabe ombre effekten. Man kan selv styre, hvor langt ombre effekten skal gå op og ikke mindst farven. Man kunne også forsøge sig på farvede lys…

Happy DIY’ing.

Bloglovin logo

Related Post5 thoughts on “DIY ombre lys til hjemmet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Hedgehog inspireret bomuldsgarn

Lav nemt dit eget Hedgehog inspireret garn blot ved brug at to materialer. Her finder du en videoguide til, hvordan...

Close