INDRETNING

DIY | Nem og enkel “sengegavl” med IKEA hylde.

En sengegavl kan give det sidste til et soveværelse, og samtidig gøre det praktisk eller behageligt at sidde i sengen. Men hvad gør man hvis der ikke er plads til en sengegavl?

Læs også: DIY | Mal dine gamle møbler med kalkmaling

Jeg havde et dilemma mht. at gøre den hvide væg over sengen interessant. Jeg har ikke plads til en flot hjemmelavet sengegavl, som jeg gik og drømte om. Hvad gør man så? Den gamle dørkarm er ca. 30 cm for smal i forhold til min seng. Så jeg har gået og tænkt, hvad jeg så kunne gøre. Jeg har prøvet med et billede, men det så fjollet ud pga. dørkarmen som gav billedet en dobbelt ramme. Jeg kunne også male, men på væggen for enden af sengen, har jeg allerede malet. Så jeg snuppede ideen om “bare” at hænge en hylde op. Det er blevet en ret fin sengegavl, og jeg synes pludselig, dørkarmen indrammer sengen på en skønnere måde. Psst den gamle bog på hylden gemmer på endnu et DIY projekt – det kommer senere.

Jeg har brugt en IKEA billedhylde – lige nu hedder de MOSSLANDA, de er lidt bredere end de gamle. Jeg havde to gamle til at stå på 55 cm, så dem brugte jeg. Det betyder også de er lidt smallere end dem, man kan købe i IKEA nu. I stedet for at vende hylden som man normalt ville, for at sætte billeder på dem, har jeg vendt den om. På den måde fik jeg en smal hylde. Fordi hylden er smal, er der ikke plads til så store ting, men for mig er det rigtig fint.

Dette DIY er med på blog challenge listen.

mit hjem, IKEA, bolig indretning, boligindretning, boligindretning ideer, diy boligindretning, indret med IKEA, indretning med IKEA, soveværelse, indret soveværelse, ikea hylde, mosslanda, diy indretning, hylde over seng, sengegavl, lav din egen sengegavl, DIY sengegavl, smal hylde, billedhylde IKEA, hylder til væg, små hylder, hvide hylder IKEA, hylde til billeder, kreative ideer til hjemmet, kreative ideer til soveværelset, nemme kreative ideer, kreative ideer til boligen, kreative ideer til væggen, hovedgærde, hovedgærde til seng, lav dit eget hovedgærde, diy hovedgærde, lav sengegavl, lav selv sengegavl, hvordan laver man en sengegavl, ikea hack

mit hjem, IKEA, bolig indretning, boligindretning, boligindretning ideer, diy boligindretning, indret med IKEA, indretning med IKEA, soveværelse, indret soveværelse, ikea hylde, mosslanda, diy indretning, hylde over seng, sengegavl, lav din egen sengegavl, DIY sengegavl, smal hylde, billedhylde IKEA, hylder til væg, små hylder, hvide hylder IKEA, hylde til billeder, kreative ideer til hjemmet, kreative ideer til soveværelset, nemme kreative ideer, kreative ideer til boligen, kreative ideer til væggen, hovedgærde, hovedgærde til seng, lav dit eget hovedgærde, diy hovedgærde, lav sengegavl, lav selv sengegavl, hvordan laver man en sengegavl, ikea hack

mit hjem, IKEA, bolig indretning, boligindretning, boligindretning ideer, diy boligindretning, indret med IKEA, indretning med IKEA, soveværelse, indret soveværelse, ikea hylde, mosslanda, diy indretning, hylde over seng, sengegavl, lav din egen sengegavl, DIY sengegavl, smal hylde, billedhylde IKEA, hylder til væg, små hylder, hvide hylder IKEA, hylde til billeder, kreative ideer til hjemmet, kreative ideer til soveværelset, nemme kreative ideer, kreative ideer til boligen, kreative ideer til væggen, hovedgærde, hovedgærde til seng, lav dit eget hovedgærde, diy hovedgærde, lav sengegavl, lav selv sengegavl, hvordan laver man en sengegavl, ikea hack

Related Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *