MAKE-OVER

DIY | Kobber spejl

kobber spejl, kobber, make-over, flair, do it yourself, diy, copper, mirror, indretning, interiørLæs også: Lysestage med kobber

Jeg kan ret godt lide at give mine gamle ting en make-over, det er en helt særlig tilfredsstillelse der kommer, når man ikke smider ud, men i stedet genbruger, det man allerede har. Det er en måde at sætte sit personlige præg på hjemmet, og have ting, som ingen andre har.

Kobber er blevet en af mine helt store svagheder, og der komme flere og flere ting ind i mit hjem i denne varme farve. Det sidste nye er mit spejl, som fik en tur med noget bladmetal (det ser lidt mere guld ud på billederne). Oprindeligt var spejlet guld, men jeg synes, det var begyndt at se kedeligt og trist ud. Desuden bar det præg af, at det igennem årene, har flyttet rundt til 5 forskellige lejligheder. Så nu var det tid til en make-over.
 photo Desktop106_zps6a54113c.jpg

Materialer:

Instruktion:

  • Jeg startede med at pudse spejlet og male det hvidt. Dette kan sagtens undlades.
  • Mal spejlet med decoupagelakken. Eftersom det tørrede ret hurtigt, malede jeg et mindre område af gangen.
  • Jeg havde lidt problemer med at få lagt metallet på i store stykker, da der er mange detaljer på spejlet. Så jeg valgte at gøre stykkerne lidt mindre og lægge dem på i dele. Dette gør at spejlet ser lidt slidt ud.
  • Lad lakken tørre (en time eller mere) og børst forsigtigt spejlet over med en pensel. Så får du det overskydende metal af.
  • Det kan ikke undgås at der kommer lidt decoupagelak på spejlglasset, dette kan fjernes med sprit.
  • TIP: Brug én pensel til at male med lakken, og en anden til at duppe metallet på plads.

kobber spejl, kobber, make-over, flair, do it yourself, diy, decoupagelak, bladmetal
kobber spejl, kobber, make-over, flair, do it yourself, diy, decoupagelak, bladmetal

Related Post

5 thoughts on “DIY | Kobber spejl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *