DIY i boligen – 10 fede DIY projekter til dit hjem.

DIY i boligen – 10 fede DIY projekter til dit hjem.

DIY i boligen bliver mere og mere populært. Sæt dit eget personlige præg med hjemmelavede projekter. Her er 10 inspirerende projekter, som kan friske din bolig op.


Lige nu sker der en ret betydningsfuld ændring i min lejlighed – jeg er ved at få skiftet vinduer. Det er ikke bare en beslutning der bliver taget fra den ene dag til anden, og slet ikke når man bor i lejlighed. Da jeg flyttede ind for ca. 3,5 år siden, var de begyndt at snakke om nye vinduer i hele opgangen. Der skulle så gå mere end 3 år før de nåede til enighed, og der kom gang i projektet. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle glæde mig så meget til at få dem skiftet. Nu er lejligheden pludselig meget smukkere og rummene får et helt andet udtryk. Imens de skifter vinduerne har jeg flyttet en masse ting, for at de kunne komme til. Gardiner er taget ned og møbler er flyttet væk fra vinduerne. Pludselig ser jeg rummene på en helt ny måde, og det har sat gang i en masse ideer til indretningen og DIY projekter. Både min roomie og jeg går og tripper for at de bliver helt færdig, så vi kan komme igang med indretningen.

DIY i boligen, diy projekter, inspirerende diy projekter

10 fede DIY projekter.

Måske går du også med tanker om at lave små fornyelser i dit hjem. Det behøver ikke være så stor en ting som nye vinduer. Måske skal der bare flyttes rundt på møblerne, købes planter eller laves en ny ting til indretningen. Jeg har samlet 10 inspirerende DIY projekter til din indretning, som igennem tiden er blevet delt her på bloggen.

  1. DIY | Giv din terrakotta potte patina med kalkmaling: Dine planter vil elske en ny og lækker potte. Så hvorfor ikke sætte dit eget personlige præg på den? Det er en simpel måde at lave en fornyelse i din bolig.
  2. DIY | Sådan laver du et rustikt plankebord: Et nyt spisebord kan gøre meget ved et rum. I stedet for at købe nyt, så byg det selv. Det er slet ikke så svært, som man måske skulle tro.
  3. DIY | Lav en unik vase i glas og beton: Glas og beton er utroligt smukt sammen, så hvorfor ikke lave nogle fine planteskjulere eller vaser af gamle glas.
  4. DIY | Mal dine gamle møbler med kalkmaling: Har du et gammel møbel der er blevet kedeligt at kigge på? Så kan en klat kalkmaling hjælpe på det. Her har jeg givet en gammel skoreol en omgang.
  5. DIY | Sådan støber du nemt rå beton bogstaver: Beton er råt og lækkert. Her finder du en guide til at støbe betonbogstaver, som enten bare kan pynte eller bruges som f.eks. bogstøtte.
  6. DIY | Lav mosaik på en gamle bakke fra genbrug: Giv din gamle bakke en overhaling med lidt mosaik. Brug evt. gamle tallerkner eller potter til at gøre den mere personlig.
  7. DIY | Små lysestager i selvhærdende ler med kobber: Nu nærmer den mørke tid sig, og hvorfor ikke lave små lysestager, så du kan hygge med levende lys på de mørke aftner.
  8. DIY | Lav en marmor bordplade på dit spisebord: Orker du ikke et bygge nyt spisebord, så kan lidt selvklæbende folie sagtens give dit gamle spisebord et lækkert nyt udtryk.
  9. DIY | Sådan pakker du dine æsker ind i selvklæbende folie: Har du lidt folie i overskud, så kan de grimme skotøjsæsker blive lidt smukkere at have fremme, med lidt mønstret folie.
  10. DIY | Byg dit eget tøjstativ af jernrør: Du kan efterhånden købe tøjstativer i jernrør mange steder, men hvorfor ikke lave det selv? Det er slet ikke så svært eller dyrt.

Related Post4 thoughts on “DIY i boligen – 10 fede DIY projekter til dit hjem.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »
Read more:
soveritual der virker
Hvordan falder du bedst i søvn?

Hvordan falder du bedst i søvn? Sover du godt om natten? Jeg deler et lille soveritual og lidt lækre ting...

Close