DIY hard print i guld ramme – Gratis print

DIY hard print i guld ramme – Gratis print

Er du også vild med  lat der lugter lidt af et DIY-projekt. Så print dette sjove DIY HARD print ud og sæt det i en fin guldramme.


Har i set det her helt fantastiske ‘DIY hard’ print. Det er simpelthen så fint, sjovt og skønt. Nu kan du vise alle, hvor vild du er med DIY projekter. Jeg har fundet den lille A5 plakat lige her. Print selv plakaten ud og sæt den i glas og ramme. Mit print er i str. A5, men kan sagtens skaleres ned. Jeg har ikke tjekket kvaliteten, hvis du ønsker et større print.

Jeg har valgt at sætte min plakat i en guldramme, som selvfølgelig er et lynhurtigt mini DIY projekt. Rammen er en træramme fra Søstrene Grene, som jeg har malet med lidt guld maling (reklamelink).  Sæt dit print i rammen, og mere er der faktisk ikke i det projekt. Nemt ikke?

Jeg er vild med prints og plakater, fordi de er en del lettere og billigere at skifte ud end f.eks. malerier. Jeg flytter ofte rundt på mine billeder eller skifter rammer/billeder ud, alt efter humør eller ideer. Derfor er mit DIY hard print også blevet en erstatning for et andet billede. Lige nu er det blandt mine yndlings, men hvis jeg om et halvt år bliver træt af det, kan jeg nemt og hurtigt skifte det ud.

Hvor ville I sætte jeres DIY hard plakat?

DIY hard, print, selv print, Bruce Willis, Die hard, DIY, flair, indretning, gevir, rød stol

Related Post4 thoughts on “DIY hard print i guld ramme – Gratis print”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Refleksionskort, lær dig selv bedre at kende
Refleksionskort – Jeg svarer på 5 af spørgsmålene.

Vil du gerne blive lidt klogere på dig selv? Lære dig selv lidt bedre at kende? Mine refleksionskort kan hjælpe...

Close