DIY fødselsdagsgave – Et glas fyldt med motiverende citater

DIY fødselsdagsgave – Et glas fyldt med motiverende citater

Giv en personlig DIY fødselsdagsgave, som vil skabe glæde i fremtiden. Fyld et glas med motiverende citater, som kan lune, på de knap så gode dage.


Da min veninde i sidste uge havde fødselsdag, skulle hun selvfølgelig have en gave. Den skulle gerne være personlig og lidt anderledes, fordi hun præcis er den slags mennesker, som elsker sådanne gaver. Dermed fik jeg ideen til et glas fyldt med motiverende citatet. Citaterne har jeg tegnet/skrevet på en fin og kreativ måde med forskellige skrifttyper og små tegninger. Det tog lidt tid, men har man ikke så god tid eller vil man have mange, så kan man lave dem på computeren og printe dem ud. Alle mine citater er i A5 størrelse, men mindre kan også gøre det. Tanken var at hun skulle have muligheden for at sætte dem i ramme, hun bedst kunne lide.

Jeg havde skrevet et lille personligt brev og vedlagt, hvor jeg forklarer glassets indhold og tanken bag. Desuden havde jeg vedlagt en lille pung (reklamelink) som jeg selv havde syet. Hun er, som hun selv siger, “a crazy plant lady.” Derfor skulle der selvfølgelig være planter på pungen.

Du skal bruge

  • Papir – brug noget papir du synes er lækkert.
  • Et stort glas – Jeg købte et fint glas fra IKEA. Det hedder VARDAGEN.
  • Et bånd
  • Manillamærke
  • Evt. tuscher – Hun hvis du selv vil skrive citaterne.

Sådan gør du

  • Find en masse skønne og motiverende citater, som du mener vil glæde modtageren af glasset. Du kan evt. følge mit board på Pinterest, hvor jeg løbende samler motiverende citater.
  • Print dem ud eller skriv dem selv på dine stykker papir. Gør dem personlige evt. med billeder, tegninger eller noget helt tredje.
  • Jeg skrev også små personlige sedler/hilsner og lagde i krukken.
  • Skriv en lille hilsen eller hvad du lige har lyst til på manillamærket, sæt det på båndet og bind det omkring krukken.

Har du ikke modet til at lave dine egne, kan du købe mine grafiske motivationskort lige her.

DIY fødselsdagsgave, motivationsglas med citater

 


Du vil også kunne lide

Related Post1 thought on “DIY fødselsdagsgave – Et glas fyldt med motiverende citater”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
spisebord, plankebord, rustikt bord, ikea bordben, ikea spisestole, byg et plankebord, langt spisebord, ikea lampe, spisestue, indretning med IKEA, bordben til plankebord, moderne spisebord, DIY plankebord, træbord, planker til bord, langbord, langbord af træ, spisebord, stort spisebord
Sådan bygger du et rustikt plankebord

Byg et rustikt plankebord nemt og enkelt, og få samtidig plads til en masse gæster. Her er min guide til,...

Close