Sådan folder du dine egne farverige kuverter.

Sådan folder du dine egne farverige kuverter.

Fold dine egne kuverter og send håndskrevne breve til dem du holder af. Her finder du en simpel vejledning til at folde dine egne kuverter.


Da jeg var omkring 10-12 år gammel var pennevenner the shit. Dengang var mobiltelefonen eller e-mail ikke noget alle havde, så kontakten foregik gennem håndskrevne breve. Jeg kan endda huske at man i nogle ungdomsblade kunne finde adresserne på piger der søgte pennevenner. Jeg havde flere pennevenner dengang og skrev mange breve i hånden. Desværre døde det som jeg blev ældre, og i dag sender jeg aldrig et håndskrevet brev. Det er lidt en skam, synes jeg, men e-mail og sms er bare meget nemmere. Disse fine foldede kuverter giver mig lyst til at skrive et par breve i hånden, og sende dem til folk jeg holder af. Hvem ville ikke smile, hvis de fik et håndskrevet brev i en farverig kuvert? Jeg ville ihvertfald.

Guide til DIY kuverter

Jeg har lavet en guide til jer, så I kan folde jeres egne kuverter og sende flotte breve til folk i holder af. Det er et lyn-diy og tager ikke lang tid, og alt du skal bruge er: kvadratisk stykke papir, lineal og en tusch eller blyant. Psst. det er ret tilfældigt at min neglelak matcher mit papir.

1. Jeg startede med at tegne et kryds fra hjørne til hjørne. Derefter foldede jeg tre hjørne ind til midten. Det ene hjørne folder du ud igen, så du kun har to hjørner der er foldet ind. Disse skal være overfor hinanden (se billede)

2. Herefter folder du “bunden” op til den øverste fold og folder den ud igen.

3. Fold bunden op til den fold der kom fra step 2.

4. Så folder du hjørnerne ind som på billedet nedenunder. Det er vigtigt at du folder dem op så de følger folden du fik fra step 2.

5. Nu skal dit lille “hus” (se imellem mine to fingre) ligesom ligge oven på folderne fra step 4. Det gør du ved at folde siderne ind under “huset” (se de næste to billeder)

6. Nu skal “huset” foldes ind i kuverten, sådan at de to øverste snipper sidder inde i “huset” og dermed låser.

7. Nu er din kuvert færdig, og det kræver blot et lille klistermærke for at holde kuverten lukket.


Related Post1 thought on “Sådan folder du dine egne farverige kuverter.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Status pt. #1

Her kommer et lille nyt tiltag her på bloggen, der går under navnet "status pt.”. Jeg er selvfølgelig stærkt inspireret...

Close