Bucket list – 30 før 30

Bucket list – 30 før 30

30 før 30 – altså 30 ting jeg vil forsøge at nå inden jeg fylder 30 år. I dag er det min fødselsdag, og jeg fylder 29 skønne år. Det er mit allersidste år i 20’erne, og jeg har selvfølgelig lavet en bucket liste med de 30 ting.


I dag er det d. 18. februar og det er min fødselsdag. Jeg fylder 29 år. Det betyder, at jeg næste år runder 30, og at det snart at slut med at være i 20’erne. Havde du spurgt mig for 10 år siden, hvor jeg var, når jeg fyldte 30, så vil mit svar dengang ikke passe til virkeligheden i dag. Dengang var jeg sikker på, jeg havde min egen familie, mit eget hus, fast job og følelsen af at have styr på alting. Jeg har ingen familie, ingen børn, og jobbet bliver snart skiftet ud med studie. Desuden tror jeg aldrig man får 100% styr på alting. Dengang havde jeg troet, at jeg ville være et helt andet sted i mit liv, men jeg er præcis, hvor jeg skal være i dag. Jeg fortryder intet i mit liv, og alt det andet skal nok komme. Jeg har valgt de veje, som har bragt mig hertil.

Der er mange ting jeg gerne vil prøve her i livet, (læs evt. min bucket list), der er mange steder jeg gerne vil besøge, og ting jeg gerne vil opnår. Alting til sin tid. Jeg er omringet af mennesker, som har haft travlt med livet og stadig har det. De har vist mig, at livet ikke går i stå fordi man får børn eller får børn efter de 30. Mit sidste år i 20’erne skal være fantastisk, og jeg kan mærke at 2018 bliver et godt år. Jeg vil gøre mit for at det lykkes. Defor har jeg også lavet en bucket liste med 30 ting, jeg vil (forsøge) at nå, inden jeg fylder 30.

30 før 30 – Hvad skal du nå inden du fylder 30?

30 før 30, bucket list, ting jeg vil nå inden jeg fylder 30 år


Du vil også kunne lide:

Related Post6 thoughts on “Bucket list – 30 før 30”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Status pt. #4

Læs også: Status pt. #3 Foråret er på vej og humøret er i top. Jeg er glad; for solskin, for lysere...

Close