Sådan opfrisker du din gamle bogreol

Sådan opfrisker du din gamle bogreol

Giv din gamle bogreol en ny og lækker pastelfarve, sæt hjul under og du har pludselig en ny reol. Farven er frisk og hjulene gør den nem at flytte rundt.


Jeg er blevet helt vild med at give gamle ting nyt liv. Det er så skønt at se noget forandre sig – ofte til det bedre. Mit seneste make-over projekt er denne reol. Jeg købte reolen, da jeg var på SU, så den har uden tvivl været billig. Det er også tydeligt at mærke på kvaliteten. Desuden er den flyttet med mig tre gange, og det bar den tydeligt præg af. Så den trængte virkelig til at blive frisket op.

pastel gul, reol, repaint, redesign, mal, DIY, opbevaring, xl-byg, bogreol, bogreol på hjul, bogreol med rum, gamle møbler, diy gamle møbler, male møbler, rumdeler 9 rum, rumdeler på hjul, mal rumdeler, rumdeler reol, gul maling, indretning, indretning inspiration, bolig indretning, kreative ideer med genbrug, kreativ genbrug, genbrug kreativ, diy møbler, reol stue

Oprindeligt var reolen hvid, men min ide var at male den helt gul – ligesom rapsmarkerne. Men fordi jeg havde lidt travlt, og der ikke var nogen i nærheden til at hjælpe mig i byggemarkedet, snuppede jeg bare en bøtte hvid maling fra hylden. Derhjemme blandede jeg selv noget gul maling i, og dermed blev det mere en pastelfarve. Imens jeg malede, begyndte jeg at synes mindre og mindre om farven. Jeg valgte dog at male færdig og samle den alligevel. Jeg kunne jo altid male den over senere. Heldigvis bliver det ikke nødvendigt, for den blev ret fin, efter den blev samlet.

Det er ikke et svært DIY, men det kræver lidt tid og tålmodighed. Inden jeg gik igang med at male, skillede jeg reolen ad. Alle pladerne blev pudset med sandpapir og tørt af med en våd klud. Alle siderne blev malet på begge sider 3 gange(!!) De tre af ydersiderne lagde jeg blank, hvid selvklæbende folie på. Til sidst skruede jeg fire hjul på, som jeg købte i XL-byg. Nu står reolen, som var den (næsten) ny.

pastel gul, reol, repaint, redesign, mal, DIY, opbevaring, xl-byg, bogreol, bogreol på hjul, bogreol med rum, gamle møbler, diy gamle møbler, male møbler, rumdeler 9 rum, rumdeler på hjul, mal rumdeler, rumdeler reol, gul maling, indretning, indretning inspiration, bolig indretning, kreative ideer med genbrug, kreativ genbrug, genbrug kreativ, diy møbler, reol stue

Related Post



10 thoughts on “Sådan opfrisker du din gamle bogreol”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Lysestage med kobber

Da Søstrene Grene åbnede op til nye varer i butikken, var jeg ikke så heldig at få fat i nogle...

Close