INSPIRATION

Bloganbefaling: Fall for DIY

Krea blog, bloganbefaling, DIY, Fall for DIY, blogger, blog krea,

Her kommer en bloganbefaling. Jeg er vild med at læse DIY-blogs, et er her jeg finder allermest inspiration til mine egne projekter. Faktisk synes jeg, de udenlandske bloggere gør det ret godt. En af mine favorit DIY bloggere er Francesca. Hun driver bloggen Fall for DIY, og den rummer alle typer DIYs. Det er næsten umuligt ikke at blive inspireret af alle hendes flotte DIY’s.

En af de ting jeg rigtig godt kan lide ved bloggen Fall for DIY er de flotte billeder Francesca tager. De er altid så indbydende og inspirerende. De giver mig altid lyst til at springe på DIY projektet med det samme. Desuden deler hun flere end bare almindelige DIY projekter med perler og snor. Hun giver også gerne tips, madopskrifter og mode DIY’s. Jeg er fan, hvad med dig?

Krea blog, bloganbefaling, DIY, Fall for DIY, blogger, blog krea,

DIY BRUSH STROKE ABSTRACT MANI

Krea blog, bloganbefaling, DIY, Fall for DIY, blogger, blog krea,

 

DIY SEMI PRECIOUS STONE SOAPS

Krea blog, bloganbefaling, DIY, Fall for DIY, blogger, blog krea,

DIY FAUX GLAZED POTS

 Krea blog, bloganbefaling, DIY, Fall for DIY, blogger, blog krea,     DIY FAUX CERAMIC GLAZED BEADS

Related Post

3 thoughts on “Bloganbefaling: Fall for DIY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *