4 profiler du skal følge på Instagram

Instagram bugner af inspirerende profiler. Jeg har samlet 4 profiler, som jeg elsker at følge, og så er super inspirerende.

Godt nytår. Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år uden for mange tømmermænd. Min aften blev tilbragt sammen med tre skønne piger. Vi havde en kanon aften (i dag- not so much). Uanset hvad man lavede i går, hvor fuld man blev eller hvor sent man kom i seng, så er 1. januar en rigtig sofa dag. Et perfekt tidspunkt at kigge flotte billeder igennem på Instagram og blive inspireret, måske endda finde nye profiler at følge. Så er du klar til Instagram anbefalinger? Her er ihvertfald nogle af mine favoritter.

karolinedahl.jpg

karolinenedahl: Karoline er fra København, og hun tager nogle virkelig lækre hverdags billeder uden for meget ballade. De er simple og afdæmpede. Nogle gange kan jeg godt lide "bare" at se på flotte billeder.

embrajulie.jpg

embrajulie: Julie Embrå er kvinden bag denne profil. Og kan man andet end at blive glad i låget af alle de farver? Selv er jeg ikke sindssygt farverig, men jeg elsker når andre er modigere end mig, og kaster sig 100% ud i det. Det er en ren farvefest hos Julie, og jeg er vild med det.

donebymyselfblog.jpg

donebymyselfblog: Her holder hollandske Marrit de Lang til. Hun deler en mass dejlige bolig inspirationsbilleder. Det kan være farligt at følge med her, der er fare for at man får ustyrlig lyst til at flytte om, købe nyt og bare gøre sit hjem mega lækkert. Hun deler altid flotte og inspirerende billeder.

mamaloladk: Profilen drives af Vicki, og hun deler små hverdags glimt fyldt med charme og lækkerhed. Jeg bliver altid glad, når der dukker et nyt billede op herfra.

Jeg vil meget gerne høre jeres Instagram anbefalinger. Hvem følger I på Instagram?