9 jeg ka' li' - Forårsfornemmelser.

Foråret er lige på trapperne og sikke en fantastisk tid vi går i møde. Mildt vejr, fuglesang og kaffe på terrassen. Det er svært ikke at glæde sig. Jeg har samlet 9 ting der giver mig forårsfornemmelser.

Åh, hvor glæder jeg mig til foråret rigtig kommer. Jeg glæder mig til at hoppe i kjoler med tynde strømper under, til at drikke kaffe i en solskinsplet og se træerne samt blomsterne springe ud. Jeg elsker foråret! Jeg elsker at se naturen forandre sig. Og jeg elsker at mærke humøret og smilene vokse. Det er helt magisk og inspirerende. Foråret bringer altid lys og glæde med sig, og derfor har jeg fundet 9 jeg ka' li' til jer. 9 ting der tager forårsfornemmelser med sig. 9 ting som jeg ønsker at tage med ind i foråret.

Hvad giver dig forårsfornemmelser?

Når foråret og sommeren kommer, får jeg altid lyst til at klæde mig i skønne kjoler og nederdele. Vise benene frem og være lidt ekstra feminin. Jeg får lyst til at gemme alt mit sorte tøj væk og i stedet blande farver, mønstre og materialer. Nyde den varme sol og milde vind.

Reklamelinks:  Stol ,  Urt  epotte ,  Glaskande

Reklamelinks: Stol, Urtepotte, Glaskande

Foråret give mig også lyst til at være ude, nyde naturen og drikke kaffe på terrassen Det er tid til at åbne dørene op og invitere naturen ind. Plante planter i smukke krukker, servere lækre drikke til gæsterne og rykke ud i solen. Måske skal det være den allerbedste iskaffe, som bliver fyldt på kanden.

Udover at klæde mig feminint eller det lune vejr, så får jeg også lyst til at forny mit hjem. Jeg får lyst til at fylde det med nyt kunst og planter, rykke rundt på møblerne og fylde rummene med skønne mennesker. Måske skal naturen rykke ind på væggene med lækkert tapet eller plakater.