Ballonjakken fra Petiteknit

Ballonjakken fra Petiteknit

Ballonjakken fra Petiteknit er mit første projekt fra min strikkeliste. Den er utrolig nem at strikke, og hvis du er nybegynder, så er det her lige et projekt for dig.


Jeg er blevet helt vildt glad for at strikke, og tempoet er også steget. Jeg har mit strikketøj med mere eller mindre overalt, og før jeg er færdig med et projekt, ved jeg allerede hvad næste projekt skal være. Lige for tiden må jeg dog indrømme, at jeg ikke strikker så meget. Det er mest pga. vejret. Jeg synes simpelthen, der er for varmt.

Jeg har haft ballonjakken fra Petiteknit på pindene, og nu er den endelig færdig. Dermed kan jeg strege mit første projekt af på min strikke-liste. Det var så uheldigt, at ligesom jeg havde lukket masker af, så lukkede de vores vaskekælder, så jeg ikke kunne skylle den op. Derfor lå den i næsten 3 uger og ventede. NU er den skyllet op, og hold op hvor er den skøn. Modellen er let oversize i sig selv, men jeg strikkede den en størrelse større end jeg plejer, så den er endnu mere oversize. Den er, trods varmen, allerede blevet brugt bl.a. en af disse lune aftner, hvor man kunne sidde ude til solen stod op igen.

Hvilken slags garn har jeg brugt?

Jeg har valgt at strikke ballonjakken i noget andet garn end, der står i opskriften. I stedet brugte jeg et billigere alternativ fra Drops, og det fungerer altså rigtig fint. Jeg brugte en tråd Lima i Søgrøn (9018) og Kid-Silk i Petrol (24). Det har givet den smukkeste petroleums grønne farve. Vi må endelig ikke glemme at få nogle farver ind i vores garderobe.

Som forholdsvis ny strikker er det her et utroligt nemt projekt at kaste sig over. Der er ikke en masse mønstrer eller forskelige masker, man skal forholde sig til. Så mangler du et nemt førstegangsprojekt, så er den her et godt sted at starte.

grøn ballonjakke fra petiteknit


Related Post5 thoughts on “Ballonjakken fra Petiteknit”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Lysestage med kobber

Da Søstrene Grene åbnede op til nye varer i butikken, var jeg ikke så heldig at få fat i nogle...

Close