Tilbageblik på året der gik 2017

Tilbageblik på året der gik 2017

Jeg kigger tilbage på året der gik både privat og her på bloggen. Læs med om et år fyldt med op og nedturer.

Året er ved at være gået og jeg kigger tilbage på 2017. Det har generelt set været et godt år. De dårlige ting fylder ikke så meget, men de har været der, og det er OK. Jeg har fået nye venner, ny roomie og genfundet gamle drømme. Generelt er jeg glad og optimistisk for fremtiden, og kan se frem til til nye spændende ting i 2018 både arbejdsmæssigt, privat og forhåbentlig også blogmæssigt.

Januar:

Jeg hoppede ind i 2017 sammen med nogle skønne mennesker, som alle skulle vise sig at få en stor betydning for mit 2017. Desværre varede den gode start ikke så længe, og jeg tabte ja-hatten. Der ventede nogle hårde uger, som løb helt ind i februar. Heldigvis er jeg omringet af dejlige mennesker, som hjalp mig med at finde ja-hatten igen.

Jeg lavede kvaster af garn og lunede mig i denne lækre cardigan.  Niecen fik endelig sin bamse, som hun selv havde valgt farverene til. Samtidig forelskede jeg mig i mine Legomænd i beton – og det gjorde I også.

Februar:

Jeg fik en ny roomie (og hun er her endnu), og jeg flyttede derfor rundt i lejligheden – alene. Stædighed og en forsvundet ja-hat gav mig råstyrken til at bytte rundt på stue og soveværelse. Det var dejligt at få selskab i lejligheden, og lækkert med nyt værelse.

Min inspiration kom og gik, derfor delte jeg 6 tips til at genfinde den. Da den var der, lavede jeg bl.a. scrunchies med perler og delte 10 must do DIY projekter.

Marts:

En kollega og jeg tog på ferie sammen til Gran Canaria – det havde vi brug for midt i mørket og kulden. Det var 2. flyvetur i mit liv og første badeferie. Ferien blev lidt et vendepunkt for året, og de gode dage og min optimisme vendte tilbage. Desuden købte jeg en symaskine, som er blevet brugt flittigt hele året.

I marts stod tingene stille her på bloggen, og der blev kun delt to indlæg på bloggen. Min mormors gamle dug blev syet til fine punge, og jeg traf nogle miljørigtige valg sammen med Suztain.

April:

Så blev det forår, og jeg gjorde lidt forårsrent på bloggen, bl.a. ved at SEO-optimere den efter bedste evne. Jeg læste meget om det, fik tips og tricks fra andre bloggere, og heldigvis lønner arbejdet sig nu.

Jeg hoppede ud i en blog-challenge, og startede ud med kategorien ‘Grøn’. Det blev til et fint IKEA HACK. De 10 mest læste indlæg kom ikke som en overraskelse for mig, og så blev min lille samling af stof-net opdateret med dette DIY net med glimmer.

Maj:

Jeg tog til Berlin med arbejdet, og havde en dejlig tur med skønne kollegaer og elever. Vi fejrede 1. maj med indisk mad og mennesker i gaderne, drak øl og var kulturelle i regnvejr. Min lillesøster og jeg tog til Horsens for at opleve Rammstein Live for 4. gang.

Jeg drømte om en ny flot sengegavl, det blev til denne løsning i stedet. Efter endnu en studietur, hvor jeg fik købt flere DIY bøger, var det tid til at dele mine 5 yndlings med jer. Jeg delte også 9 random facts om mig selv, og så hæklede jeg en taske med grafisk mønster.

Juni:

Jeg lyttede til lydbogen ‘Ser du månen, Daniel’ og blev både vred, frustreret, glad og trist. Umiddelbart efter jeg havde lyttet til bogen bestilte jeg billetter til hans foredrag.

Min symaskine kom rigtigt i sving igen, og I fik en guide til fine ’80’er scrunchies og så udgav min kollega en ny plade. Det blev fejret med bobler og øl samt en ny pladespiller til mig.

Juli

Juli startede med bryllup i familien. Min storesøster blev gift med sin kæreste gennem flere år, og vi var inviteret til stor fest ude i skoven. Det var en smuk dag, og en af de allerbedste sommerdage den sommer. Jeg holdt tale for brudeparret og jeg tudbrølede selvfølgelig under hele talen (som selvfølgelig er foreviget på film).

Det var ikke fordi sommeren viste sig fra sin bedste side (udover d. 1. juli), men jeg delte alligevel et sommer DIY og piftede ikke kun en men to t-shirts op. Jeg delte også et papir-projekt, som skulle vise sig at blive enormt populært her i december. Da livet slog knuder i januar, satte jeg mig til at male denne akvarel, og sikke en form for selvterapi.

August

Jeg fik endelig lavet en ny tatovering. En tatovering der betyder rigtig meget for mig og som skal minde mig om min super seje morfar, der desværre døde for 4 år siden.

I august startede jeg op på min Bullet Journal, og jeg delte en simpel guide til kalligrafi. Jeg spiste enormt mange af dem her, imens jeg fortalte jer lidt om ensomhed. I var søde og viste mig, at jeg bestemt ikke er alene. I slutningen af måneden fik en gammel lampe en lynhurtig make-over.

September

September var ikke en måned der bød på ret meget kreativt, endnu en gang blev der kun udgivet to indlæg. Det ene indlæg var skrevet i samarbejde med 3D printhuset, og handlede om de mange muligheder med en 3D pen. Det andet indlæg var en guide til at starte sin egen bullet journal.

Oktober

Min computer gik ned første gang, og dét lige efter jeg havde færdiggjort en video til jer. Den nåede selvfølgelig ikke at blive backup’et. Harddisken var røget og blev skiftet.

6. oktober inviterede jeg jer med ind i min bullet journal, og jeg strikkede min første bluse i samarbejde me ‘We are knitters’. Jeg tippede også om spændende og inspirerende DIY’s til hjemmet.

November:

Min computer gik ned for anden gang. Heldigvis var min søde Humac mand venlig, og han fixede den uden betaling (han kunne huske mig fra en måned tidligere). Året startede skidt og slutter ikke top fedt. Jeg blev nemlig fyret fra mit arbejde på højskolen i slutningen af november. Heldigvis er jeg optimistisk, og jeg er sikker på, at dette er startskuddet til noget nyt og spændende. Når livet giver dig citroner, så skal du lave lemonade. Jeg skal bare finde ud af, hvilken slags lemonade jeg skal lave.

Jeg blev nomineret til ‘Årets DIY blogger’ hos Sparpedia, og shoppede lækkert tøj.

December:

Min computer gik ned for tredje gang, men denne gang købte jeg en ny OG SÅ KOM SNEEN!!! ihvertfald på mit arbejde. Det var også i december jeg tog til Århus og deltog i tv-programmet ‘Coming Up‘. Året slutter også med en dejlig nyhed om et nyt familiemedlem i det kommende år. Min lillesøster er gravid og skal føde til sommer.

Mine julegaver blev pakket ind i hjemmelavet gavepapir imens jeg tippede om, hvordan man kan lave sine egne julegaver. December bød også på en drømmeliste og et færdigt strikkeprojekt.

Related Post2 thoughts on “Tilbageblik på året der gik 2017”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Evolve – Økologisk hudpleje

Med Evolve Organic Beauty får du en skøn økologisk og vegansk hudplejeserie, som passer på din hud og miljøet. Læs...

Close