10 jeg ka' li', ANBEFALING

6 jeg kan li’ fra ASOS.

Stribet kjoleLeopard bluse, Blå strik, Bukser, Sko, Blomstret bluse (reklamelinks)

Er du vild med at shoppe? Jeg elsker at fornye min garderobe, og her får du 6 af mine favoritter fra ASOS.

Der er andre ting i mit liv end kreative projekter. Faktisk er jeg lige så vild med at klæde mig pænt på, som jeg er med at være kreativ. Dog bruge jeg mere tid på at være kreativ end på at shoppe. Det er ikke fordi mit klædeskab bugner, men jeg prøver at rydde op og ud i det. Jeg vil gerne have mere kvalitet frem for kvantitet ind i mit klædeskab.

Jeg har samtidig lavet en regel der hedder: Jeg må ikke købe sort tøj. Meget af min garderobe er sort – det er nemt og sikkert, men også super kedeligt. Der er intet i vejen med sort tøj, og nogle dage er sort det eneste der dur, men farver er sjovere. Så nu prøver jeg at få lidt mere farve og liv ind i min garderobe. Ovenfor har jeg samlet et par favoritter fra ASOS. Lige nu kan du endda spare 20% med koden WIN20. Jeg har selv lige bestilt bukserne og leo-blusen.

Happy shopping.

Related Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *