5 lette DIY plakater

5 lette DIY plakater

Mangler du lidt kunst til væggen over sofaen, på badeværelset eller i gangen, så har jeg samlet 5 lette DIY plakater, du nemt selv kan lave.


I mit hjem hænger der kunst i alle rum – ingen undtagelser. Selv på badeværelset, gangen og i køkkenet finder du fine plakater. De fleste af plakaterne er købte, men det sker også, at jeg selv laver nogle plakater og hænger op. Der skal bare være kunst på væggene, hvis du spørger mig. Det giver rummet liv og karakter, og så er det rart at have noget pænt at kigge på. Jeg er fan af plakater, fordi de er så lette at skifte ud og flytte rundt, og så er de til at betale. Plakater ligger i en lidt anden prisklasse end malerier f.eks.

Jeg har samlet 5 af mine DIY plakater, så du selv kan lave kunst til dine vægge uden de store udgifter.

Plakat med “orme”

Her tegner du mønstre, som i sidste ende ligner små tykke orme, der kæmper om pladsen på papiret. Den er enkelt at lave og kan tegnes i alle størrelser. Den er meget organisk og fin. Jeg har sat min tegning i en træramme med passepartout fra Søstrene Grene.

Lær at tegen små tykke orme

Plakat med klistermærker.

Plakaten er lavet med runde klistermærker i forskellige farver, som jeg på et tidspunkt fandt i Søstrene Grene. Find nogle farver du kan lide og som passer sammen. Min plakat er sat i en sort metalramme fra IKEA.

Runde klistermærker

Plakat med dit yndlingscitat

Det er så moderne med citat-plakater, men jeg synes, der er langt imellem de rigtig gode. Derfor lavede jeg min egen med et sjovt citat. Plakaten kan laves i Word og printes på alm. printerpapir eller på noget lidt kraftigere papir. Plakaten er sat i en sort træramme fra IKEA

Patchwork plakat af gamle magasiner

Dine gamle magasiner kan bl.a. bruges til denne fine plakat med trekanter. Klip trekanterne ud og lim dem på et papir og sæt dem i en ramme. Jeg har lavet en stor plakat som er lidt større end A3, men en mindre rammer og trekanter kan også gøre det.

Genbrug dine gamle magasiner til en fin plakat

Plakat med harlekintern

En anden måde at få brugt dine gamle magasiner er ved at lave denne plakat med harlekinter. Klip eller brug et stansejern til at lave fine harlekintern og lim dem på et papir i et mønster du kan lide.

lav din egen plakat, lav selv plakat, lav plakat, lav en plakat, billig plakat, design din egen plakat, design din egen plakat gratis, lav en collage, lav din egen plakat collage, lav collage, genbrug gamle magasiner, diy projekt med gamle magasiner, miljøvenlig, stansejern diy, diy projekter med stansejern, harlekintern

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
DIY fødselsdagsgave – Et glas fyldt med motiverende citater

Giv en personlig DIY fødselsdagsgave, som vil skabe glæde i fremtiden. Fyld et glas med motiverende citater, som kan lune,...

Close