Få 4 gratis hækleopskrifter for øvede

Få 4 gratis hækleopskrifter for øvede

Har du fået lidt mere styr på hæklenålen, og vil gerne udfordres lidt? Så har jeg samlet 4 gratis hækleopskrifter til dig der er lidt mere øvet.


Jeg elsker at hækle og synes det er dejligt afslappende. Jeg har efterhånden altid garn og hæklenåle med mig overalt. Jeg har en tendens til at kaste mig ud i mere langvarige projekter. I fremtiden skal der være mere tøj imellem. Jeg har allerede hæklet en cardigan (som også er på listen nedenfor) og lige nu har jeg en jakke på nålen.

Har du fået lidt mere styr på hæklenålen? Måske har du mod på at hækle efter en lidt mere detaljeret opskrift? Så er her 4 gratis opskrifter, som egner sig til let øvede. Hvis du endnu ikke kan læse en hækleopskrift, så er disse projekter perfekte at øve sig på.

HÆKLING | Varm og vamset cardigan i alpaca: Cardiganen er faktisk helt enkelt at hækle, men jeg ville ikke kaste mig ud i den som nybegynder. Det kræver alligevel at ens hækling er ensartet. Selvom opskriften er på engelsk, forklarer hun ret tydeligt med billeder hele vejen igennem, hvad du skal.

HÆKLING | Lækre hæklede uldsokker: Selvom temperaturen ikke siger det er tid til uldne sokker, så kan man sagtens forberede sig til de koldere dage. Opskriften er nem at gå til, men det kræver lige at man kan hækle rundt og kan tage ud.

HÆKLING | Lav dit helt eget juletræstæppe: Hvis man ikke har brug for et juletræstæppe, kan det sagtens bruges som almindelig tæppe til gulvet. Du kan nemt skiftet garnet til noget andet. I den oprindelige opskrift er tæppet hæklet i zpagetti garn.

HÆKLING | Lækkert granny stripe uldtæppe: Tæppet er egentlig meget simpel at hækle, når man lige knækker koden til metoden. Her ville jeg starte, hvis det er første gang jeg hækler efter opskrift.

gratis hækleopskrifter for øvede

Related Post1 thought on “Få 4 gratis hækleopskrifter for øvede”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Tips | Ideer til strikke- eller hækle projekter.

Pude, elefant, sokker, tæppe, hue Som højskolelærer har man engang imellem aftenvagt på skolen, hvor man hygger sig sammen med...

Close