10 jeg ka’ li’ fra Ellos.

10 jeg ka’ li’ fra Ellos.

Jeg elsker at forny mit hjem. Her har jeg samlet 10 jeg ka’ li’ fra Ellos, med en blanding af skønne ting til hjemmet.


Mit hjem er i konstant forandring, og jeg elsker at forny det enten med nye planter, nips eller møbler. Måske bliver jeg aldrig 100% færdig, men det er også okay. Den sidste måneds tid, har jeg haft en veninde boende i mit ekstra værelse. Nu er hun på vej videre, og værelset står igen tomt (mere eller mindre). Førhen blev det brugt som krea-værelse og opbevaring, men nu skal der andre boller på suppen. Planen er at rummet skal agere spisestue med plads til hele min skønne familie, en masse planter og hygge. Det betyder også, at jeg pt. går og planlægger et større DIY projekt netop til dette rum. Det skal I ikke snydes for, når tiden er.

Derudover er jeg blevet lovet nye vinduer inden udgangen af 2016, så det betyder en omrokering i hele lejligheden. Stue og soveværelse bytter altså plads (igen). Sådan en omgang kræver helt sikkert nye sager til lejligheden. Derfor har jeg fundet 10 jeg ka’ li’ hos Ellos. En dejlig blanding af nips, hygge og møbler.
Enjoy.

Ellos Ellos: Reol på hjul, Morris, Pudebetræk Aline, Potteskjuler, Elmar, Glasvase, Akaleja, Pudebetræk, Hazel 1: Væglampe OXFORD 2: Bomuldsgulvtæppe Madison 3: Vase Almar høj 4: Pudebetræk Kirsten 5: Lampefod Raw 6:Reol på hjul Morris 7: Pudebetræk Aline 8:Potteskjuler Elmar 9:Glasvase Akaleja 10:Pudebetræk Hazel (alle sammen reklamelinks)

Related Post4 thoughts on “10 jeg ka’ li’ fra Ellos.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
DIY | Giv din Bekväm taburet en tiltrængt make-over.

Ikeas populære Bekväm taburet gør det letter at nå ting i køkkenet, når man er barn. Måske synes du, ligesom...

Close