IMG 00102 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY Her kommer min guide til, hvordan jeg har pakket mine skotøjsæsker ind i selvklæbende folie. Jeg har prøvet forskellige metoder, men denne metode var den der fungerede bedst for mig, og gav det bedste resultat.

IMG 0005 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY

Du skal bruge

 • En saks (jeg brugte to – en stor og en lille spids)
 • En tusch
 • Selvklæbende folie
 • En tom kasse

IMG 00082 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY

1. Rul folien ud – dette i sig selv er lidt af et projekt, da den gerne vil rulle sammen, så brug noget der kan holde det udrullet. Find ud af hvor dit låg/kasse skal ligge.

IMG 00101 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY

IMG 00141 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY 2. Der skal være ca. 1,5 – 2 cm over kanten, så der er noget af folde ned. Hvis du ikke får nok, kan det have svært ved at holde, og folien vil springe op igen. Jeg er ikke så grundig med at der er lige meget folie på hver side af kassen, eller at det bliver klippet 100% lige. Jeg folder op og markerer, hvor jeg skal klippe – dette er ret nemt, da der er streger på bagsiden af folien. Jeg markerer med en sort tusch, så det er nemt at se, hvor jeg skal klippe.

3. Klip folien efter dine anmærkninger.

IMG 0021 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY

4. Jeg sætter folien på fra den korte side (dette giver måske mere mening på de næste billeder). I bunden af mit folie markerer jeg præcis hvor mit låg ligger. Dette skal jeg bruge når jeg trækker folien på.

IMG 0018 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY IMG 00191 1024x631 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY 5. Træk nu papiret lidt af – her vil du opdage at folien pludselig ikke vil rulle så meget mere. Læg låget på efter dine streger – bemærk at mit låg ligger helt ned til den markerering jeg lavede tidligere. Træk nu papiret lidt mere af og tryk låget fast, træk mere af og tryk… osv.

IMG 0026 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY 6. Nu skulle dit låg gerne side fast på dit folie. Nu skal vi til at klippe og folde, og det er her jeg har prøvet flere forskellige metoder.

IMG 00281 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY 7. Fold folien op på den ene side – KUN på den ene side. Det er lidt ligegyldigt, hvilken side du starter på. Jeg synes det er lettest at rejse låget, så det kommer op at stå på folien (gav det mening?) Gør hvad du synes er lettest.

IMG 00331 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY

IMG 00351 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY

8. Klip ned hvor hjørnet starter inde i kassen. Dette gør du i begge sider. Her brugte jeg den lille spidse saks. Fold folien ned over kanten.

IMG 00361 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY

IMG 0047 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY

9. Klip ind til kassens hjørne, så du får en “flap” som på billedet. Denne “flap” bukker du ind på kassen. Sørg for at den ikke klistre til det nederste stykke folie.

IMG 0044 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY 10. Dit folie skulle gerne stikket over kassens kant. I dette stykker klipper du et hak ned, så det passer med, hvor hjørnet starter inden i kassen. Så får du en lille snip, som på billedet.

IMG 0046 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY IMG 0045 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY 11. Denne lille snip bukker du ned om hjørnet og derefter bukker du den sidste flap ned over kanten. Så skulle dit hjørne gerne se ud som på ovenstående billede.

12. Denne proces fortsætter du med på resten af siderne indtil du kun har én side tilbage.

IMG 0052 1024x682 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY 13. Når du kun har én side tilbage, klipper du ind som vist på billedet i begge sider og folder hjørnerne som de andre hjørnet er blevet foldet. Til sidst folder du det lange stykke op om kanten. Så skulle din kasse gerne være færdig, og dækket med folie på alle sider.

Skærmbillede 2013 07 21 kl. 15.44.54 Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY

share small Guide til indpakning af æsker med selvklæbende folie. guides diy selvklæbende folie guides DIY
m4s0n501